Palvelukokemus

Focus - uusi pohjoismainen talousalan julkaisu kirkastaa talouden nopeita käänteitä

26.04.2023 7 min lukuaika

Euroopan johtaviin luotonhallintayhtiöihin kuuluva Lowell lanseeraa huhtikuussa 2023 uuden pohjoismaisen talousalan julkaisun nimeltä Focus. Säännöllisesti sisältöä tuottava sivusto kattaa ajankohtaisia ratkaisuja ja tietoa erityisesti yrityksille sekä talousalan ammattilaisille.

 

Focus tarjoaa monipuolista taloussisältöä Pohjoismaiden eri markkinoilla vaikuttavista säännöksistä, ratkaisuista, trendeistä sekä tulevaisuuden visioista ja yhteiskuntavastuukysymyksistä. Lehteä julkaistaan viidellä eri kielellä (englanti, suomi, ruotsi, norja ja tanska).

 

Laaja kattaus Suomen ja Pohjoismaiden markkinoista

Näin laajan julkaisun tekeminen ei ole tavallista yksittäisille talousalan toimijoille. Focuksen päätoimittaja Eveliina Nera kertoo, että julkaisun avulla Lowell haluaa tukea ammattilaisia työssään vastuullisilla luottomarkkinoilla.

 

Meillä on paljon näkemystä ja tietoa, jonka haluamme jakaa nyt suuren yleisön kanssa

"Lowellilla on monen vuosikymmenen kokemus luotonhallinnasta ja perinnästä Pohjoismaissa. Tunnemme pohjoismaiset kuluttajat ja yritykset. Olemme toimintavuosiemme aikana nähneet talouden heilahteluja ja nopeita muutoksia. Meillä on paljon näkemystä ja tietoa, jonka haluamme jakaa suuren yleisön kanssa. Uskomme tämän kehittävän koko alan dynaamisuutta ja vastuullisuutta", Eveliina Nera kertoo.

 

Euroopassa keskeisenä luotonhallintatoimijana tunnettu Lowell pyrkii jakamaan uuden julkaisun avulla kokemustaan ja tietämystään kaikkein tärkeimmistä taloudellisista kysymyksistä ja virtauksista. Tavoitteena on lisätä kestävää luotonhallintaa ja taloustuntemusta välillä haastavassakin liiketoimintaympäristössä.

 

"Maailma muuttuu nopeasti. Tiedon ja osaamisen jakaminen on tärkeämpää kuin koskaan. Suhdanneheilahtelut kiihtyvät ja uusia trendejä tulee jatkuvasti. Ala on täynnä hiljaisia signaaleja, jotka jäävät välillä ajoissa tunnistamatta jopa joukolta talousammattilaisia. Meidän missiomme on saada terveet, vastuulliset ja toimivat luotonhallintamarkkinat. Focus jatkaa monipuolisella sisällöllään tämän tavoitteen tukemista”, Nera jatkaa.

 

eveliinanera-006-webTalous on täynnä hiljaisia signaaleja, jotka jäävät ilman asiantuntijoiden laajaa näkemystä välillä tunnistamatta ajoissa jopa joiltain talousammattilaisilta, kertoo Focuksen päätoimittaja Eveliina Nera. 

Huippuasiantuntemusta selkeinä kokonaisuuksina

Focus on kehitetty kuuntelemalla talousalan ammattilaisten tarpeita, jotka haluavat sukeltaa syvemmälle ajankohtaisiin aiheisiin ja ymmärtää niiden merkityksen työssään. Lehti tarjoaa laajasti asiantuntijanäkökulmia ajankohtaisista talousaiheista ja luotonhallinnan ilmiöistä sekä monelta kantilta pureskeltuja analyysejä.

 

Lowellin omien asiantuntijoiden lisäksi Focuksessa ääneen pääsevät pohjoismaiset huippuasiantuntijat tutkimuksen ja tieteen aloilta sekä liiketoiminnasta.

 

Laaja kiinnostus osoitti, että vastaavanlaiselle julkaisulle on selkeä tilaus koko Pohjoismaissa

"Julkaisussa eri alojen asiantuntijoiden näkemykset esitellään selkeinä ja helposti sulateltavina kokonaisuuksina. Aiemmin julkaisimme Suomessa vastaavanlaista verkkolehteä suomeksi nimellä Profit, mutta laaja kiinnostus osoitti, että vastaavanlaiselle julkaisulle on selkeä tilaus kaikilla pohjoismaisilla markkinoillamme", Nera kertoo.

 

Focus-artikkelit avaavat talouden monimutkaista kenttää sekä luotonhallinnan maailmaa vastuullisuuden, asiakaskokemuksen, palvelukehityksen ja datan hyödyntämisen näkökulmista.

 

"Olemme hyvin tietoisia luotonhallinnan tärkeydestä ja vaikuttavuudesta osana koko kansantaloutta ja yritysten liiketoimintaa. Alamme toimii kiinteänä osana laajempaa yhteiskunnallista ympäristöä. Terveet luottomarkkinat ovat osa luotettavaa, kestävää liiketoimintaa ja yhteiskuntaa", Nera sanoo.

 

27.4.2023
Kuva Juuso Noronkoski
Lowell

Lowell

Lowell Suomi Oy on luotonhallinnan palveluyritys ja suomalaisyritysten kokenut kumppani luottopäätöksenteossa, laskutuksessa ja perinnässä. Lue lisää palveluista.

compliance Korkokatto maksuhäiriömerkintä Perintä perintälaki positiivinen luottorekisteri Ulosotto lainsäädäntömuutokset maksuhäiriömerkinnän kesto maksuhäiriömerkinnän poistuminen kuluttajaluotot

Lowell-webinaarit: ilmoittaudu kutsulistalle

Järjestämme säännöllisesti webinaareja ajankohtaisista aiheista luotonantoon, asiakaskokemukseen ja muuttuvaan lainsäädäntöympäristöön liittyen.

Ilmoittaudu kutsulistalle